Новият областен управител на Пловдив прие поста от досегашния  ,

...
</TD
>Новият областен управител на Пловдив прие поста от досегашния  ,
Коментари Харесай

Новият областен управител на Пловдив: Ще следим решенията на общинските съвети

Новият регионален шеф на Пловдив одобри поста от досегашния , съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Припомняме, че той беше назначен с Решение на Министерски съвет на 13.07.2023 година  

Заедно с него на церемонията по връчването на властта бяха и заместител областните управители - Атанас Ташков и Димитър Добрев.

" За мен е огромна чест и отговорност да бъда регионален шеф на Пловдивска област ", съобщи Зюмбилев. " Ще работим прозрачно в отбрана на Пловдив и областта, при цялостно съблюдаване на закона. Ще следим прецизно решенията на общинските препоръки, ще посетя всяка една община - от най-голямата до най-малката. Предстои сериозна работа и по планове, които ще имат значение за развитието и качеството на живот на популацията. Ще работим и ще координираме действията сред другите институции на изпълнителната власт и ще възстановим връзката с министерствата ", даде обещание новият регионален шеф.

Преди това в малко изказване досегашният - благодари на екипа, с който е работил през последните няколко месеца, след което връчи ключа и печата на Областна администрация. Той допълни, че всеки регионален шеф трябва да се грижи за всички хора от пловдивска област, а освен за водачите на партиите, които са го назначили.

показа в резюме и кои са предпочитаните проекти за мандата - каскадата Въча, водоснабдяването на Пловдив и региона, зареждането с чиста питейна вода, построяването на S-ban. Зюмбилев се ангажира да помогне и за по-бързата реализация на ремонта на Концертна зала.

Атанас Ташков уточни, че ще продължи работата по плана за Околовръстното на Пловдив, защото нещата са се забавили и в този момент би трябвало да се рестартират. Той съобщи, че е въодушевен планът да бъде приключен по-скоро.

Предстои среща на новия регионален шеф и неговия екип с всички кметове на общини в Пловдив област.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР